Interiør


Å ta vare på interiøret i bilen din er like viktig som å vedlikeholde lakken. Hos Swissvax, tilbyr vi en omfattende rekke med produkter for skinn, tekstil og alcantara som vil holde interiøret ditt som nytt.
Våre skinnpleieprodukter vil beskytte og fornye læret i bilen din, samt hindre sprekker og slitasje fra daglig bruk. Våre produkter for tekstil vil hjelpe deg med å holde setene, teppene og taket rent og friskt. Vi tilbyr også spesialprodukter for alcantara, som gir deg den myke og behagelige følelsen tilbake.

Alle våre produkter er enkle å bruke og vil gi deg utmerkede resultater. Med Swissvax, kan du være sikker på at interiøret ditt vil se ut som nytt i lang tid fremover. Vi tilbyr også skreddersydde sett som passer perfekt til dine behov, så du får alt du trenger i én pakke. Velg Swissvax for å oppnå det beste resultatet når det gjelder skinn, tekstil og alcantara i din bil.

Interiør


Å ta vare på interiøret i bilen din er like viktig som å vedlikeholde lakken. Hos Swissvax, tilbyr vi en omfattende rekke med produkter for skinn, tekstil og alcantara som vil holde interiøret ditt som nytt. Våre skinnpleieprodukter vil beskytte og fornye læret i bilen din, samt hindre sprekker og slitasje fra daglig bruk. Våre produkter for tekstil vil hjelpe deg med å holde setene, teppene og taket rent og friskt. Vi tilbyr også spesialprodukter for alcantara, som gir deg den myke og behagelige følelsen tilbake.