SWISSVAX - Care for your Dreams ™Voksprodusent siden 1930

Swissvax produserer premium og luksuriøse pleieprodukter, en merkevare som bilentusiaster over hele verden viser stor tilknytning til. Swissvax er også det første valget for ulike bilprodusenter i Premium segmentet, og lar oss utvikle og produsere høykvalitetspleieprodukter for dem under deres eget merke.

Swissvax tilbyr et komplett pleiesystem for biler, motorsykler, båter og fly. Det består av vask-, rengjørings-, pleie- og forseglingselementer, som alle er harmonisk koordinert.

Som mange andre unike produkter, ble de første voksene opprinnelig laget på familiens kjøkkenbord. Den gamle apoteket "Anwander" i Zurich var da både laboratoriet og produksjonsfasiliteten for de første krukkene med carnauba voks for biler og båter, opprinnelig laget kun for personlig bruk av bestefaren og grunnleggeren av selskapet, Hans Anwander.

Disse produktene blir fortsatt laget for hånd i vår voks-fabrikk og fylt krukke for krukke. De svært kompliserte formuleringene tillater ikke industriell produksjon. Vi går rett og slett ikke på akkord med vår lidenskap for å produsere de beste voksene og pleieproduktene. Vi inviterer deg til å oppleve voks-sensasjonen som gjør Swissvax så populær og berømt over hele verden.

Forskjellen

I motsetning til konvensjonelle poleringsmidler inneholder ikke Swissvax-voks noen slipemidler og kan brukes på alle typer lakk: på moderne vannbaserte lakktyper, såkalte nanolakker og til og med på gammel nitrocellulose lakk. Swissvax består av to komponenter, forbehandlingsvæsken Cleaner Fluid Regular og carnauba voksen. Voksene er enkle og behagelige å bruke og etterlater ingen hvite rester på gummi eller rundt kanter.

Carnauba er den hardeste, reneste, mest transparente og også den dyreste naturlige voksen i verden. Den fås fra toppen av bladene til den brasilianske viftepalmen "Copernica prunifera" og klassifiseres etter farge og klarhet. Den høyeste kvaliteten klassifiseres som en sjelden Grade One Carnauba og brukes til våre voksprodukter. Grad av glans øker jo mer Carnauba det er i en formel. Mens konvensjonelle bilvoksprodukter inneholder 3% til 5% Carnauba-voks, inneholder Swissvax-formuleringer 30% til 76% volum, en av de høyeste konsentrasjonene som er tilgjengelige på markedet.

I motsetning til konvensjonelle poleringsmidler - som bare polerer overflaten på lakken til en glanset finish, mens de nedre lagene av maling gradvis tørker ut - forsterker Swissvax carnauba voks som er beriket med oljeekstrakter fra pasjonsfrukt, appelsiner, avokado og vanilje. Resultatet er en dyp, unik "wet-look" som inspirerer samlere og bilentusiaster over hele verden.

Hemmeligheten

Hemmeligheten til Swissvax ligger i de eksepsjonelt langvarige carnauba voksformuleringene som utvikles fra mikropartikler etter flere timer med produksjon - det såkalte mikroinnkapslingen. Swissvax sitt rykte for kvalitet og presisjon gjenspeiles i alle produktene våre. Privat er vi lidenskapelige bil- og båtentusiaster i mer enn tre generasjoner. En hobby med gleder og sorger som vi kjenner altfor godt, og som inspirerer oss hver dag til å finne interessante pleieløsninger for sensitive områder.